Online Store

Neem contact met ons op – Digital Logic Ltd


Selecteer een geschikt querytype in de onderstaande lijst en vul het formulier in. Ons team zal zo snel mogelijk reageren.
Geef ons zoveel mogelijk gegevens zodat we uw verzoek effectiever kunnen behandelen.

LET OP: U bent van harte welkom om uw vragen in te dienen in de taal die voor u het handigst is om de details uit te drukken. Houd er echter rekening mee dat ons team gekwalificeerd is om voornamelijk in het Engels en de EX-YU-taalgroep (Servisch, Kroatisch, Bosnisch, enz.) te reageren. Als u een verzoek in andere talen indient, zullen wij in het Engels reageren en een automatische vertaling in de taal van uw verzoek opnemen.

Verkoop & Customer Support Office: Neem contact op met ons verkoopkantoor voor klantenservice, informatie over onze huidige productlijn en aangepaste producten, betalings- en leveringsgegevens, enz.

Technical Support Office: Neem contact op met ons verkoopkantoor voor klantenondersteuning, vragen over aangepaste producten, betalingen en leveringsproblemen


Reseller formulier: Vul de aanvraag in voor het Reseller &Distributor programma

Formulier voor garantieclaims: hardwaregarantieclaims en problemen met softwareconfiguratie melden


Main Info Office: Gebruik ons algemene contactformulier voor vragen die niet via andere contactformulieren worden beantwoord